Utløser en formelfeltoppdatering en arbeidsflyt definert ved oppdatering?
Utløser en formelfeltoppdatering en arbeidsflyt definert ved oppdatering?

Video: Utløser en formelfeltoppdatering en arbeidsflyt definert ved oppdatering?

Video: Utløser en formelfeltoppdatering en arbeidsflyt definert ved oppdatering?
Video: What is Fast Field Update in Record Triggered Flow | Practical Implementation with Real Life Example 2024, Kan
Anonim

Formler gjør det ikke forårsake "rekord oppdateringer , " og kan derfor generelt ikke skyte noe ( utløsere , arbeidsflyt regler, flyter, utgående meldinger osv.). Du kan velge å løpe rekursivt arbeidsflyt regler når en feltoppdatering fører til at posten endres, men jeg er ikke sikker på at det hjelper deg i dette tilfellet.

Kan formelfelt på denne måten utløse arbeidsflytregler?

For øyeblikket, hvis du bruker en formelfeltet i en arbeidsflytutløser kriterier, en endring i verdien av formelfeltet gjør det teller ikke som en postredigering, og vil ikke sparke i gang arbeidsflyt.

Videre, kan en arbeidsflytregel utløses fra en feltoppdateringshendelse som skjer i en godkjenningsprosess? Feltoppdateringer som er utført som godkjenning handlinger ikke utløse arbeidsflytregler eller rettighet prosesser.

Deretter kan man også spørre, hvordan oppdaterer jeg et arbeidsflytfelt i Salesforce?

Velg objektet du vil til oppdateringsfeltet . Neste, Enger vises for objektet du ønsker Oppdater . Velg en av Enger . Velg Re-evalue arbeidsflyt regler etter felt endre alternativ hvis du vil arbeidsflyt regler om dette objektet skal revurderes etter felt verdien er oppdatert.

Hvordan gjør jeg et formelfelt redigerbart i Salesforce?

Det er ikke mulig å lage formelfelt som redigerbar . formelfeltet er skrivebeskyttet felt . Mens ikke en formelfeltet , du kan også skape en arbeidsflytregel som fyller ut en felt bare når det felt er tom. Sett opp arbeidsflyten til å utløses når som helst felt verdien er tom.

Anbefalt: