Hvor mange måter kan en variabel initialiseres i Java?
Hvor mange måter kan en variabel initialiseres i Java?

Video: Hvor mange måter kan en variabel initialiseres i Java?

Video: Hvor mange måter kan en variabel initialiseres i Java?
Video: Рефакторинг: switch vs if-else vs enum vs HashMap [Шаблон "Команда"] 2024, Kan
Anonim

EN Java endelig variabel vilje kun initialisere én gang, enten via en initialisering eller en oppdragserklæring. Det er 3 måter til initialisere en Java endelig variabel : Du kan initialiseres en finale variabel når det er erklært.

Også, hvor mange måter medlemsvariabel kan initialiseres på?

Svar: I c++, variabler kan initialiseres i to måter , den tradisjonelle C++ initialisering ved å bruke "="-operator og andre ved å bruke konstruktørnotasjonen. int i = 10; variabel Jeg vil få initialisert til 10.

Man kan også spørre seg hvordan man deklarerer og initialiserer en variabel? Når du erklære en variabel , gir du den et navn (navn/alder) og en type (String/int): Stringnavn; int alder; Initialisere en variabel er når du gir den en verdi.

Også spurt, hvordan initialiserer du en variabel i Java?

Du kan initialisere de variabel ved å angi et likhetstegn og en verdi. Husk at initialisering uttrykk må resultere i en verdi av samme (eller kompatible) type som den som er spesifisert for variabel . Å erklære mer enn én variabel av den angitte typen, bruk en kommadelt liste.

Hvordan deklarerer du variabler?

EN erklæring av en variabel er der et program sier at det trenger en variabel . For våre små programmer, plass erklæring utsagn mellom de to klammeparentesene til hovedmetoden. De erklæring gir et navn og en datatype for variabel . Det kan også be om at en bestemt verdi plasseres i variabel.

Anbefalt: