Innholdsfortegnelse:

Hvordan får jeg Babbel?
Hvordan får jeg Babbel?

Video: Hvordan får jeg Babbel?

Video: Hvordan får jeg Babbel?
Video: Norwegian is a simple language. 2024, September
Anonim

Bruker Babbel på skrivebordet

  1. Gå til www.babbel.com.
  2. Klikk på Logg inn øverst til høyre på siden.
  3. Logg inn med Facebook, Google eller din e-postadresse og passord. Hvis du vil logge på med e-postadressen din, skriver du den bare inn i feltet som vises.

Spørsmålet er også, hvordan kjøper jeg Babbel?

Du kan også Kjøp en Babbel abonnement via Apple App Store eller Google Play Store. Vær oppmerksom på at forskjellige priser og betingelser kan gjelde i disse tilfellene, avhengig av appbutikkenes retningslinjer i ditt land.

På samme måte, hvor mye koster det for Babbel? En av dem er Babbel, som er en betalt tjeneste, som koster alt fra $6,95 til $12.95 per måned (per språk), med kostnadene som går ned hvis du betaler for flere måneder på en gang. Den har en 20-dagers pengene-tilbake-garanti, flere gratis introduksjonstimer og over et dusin språk.

Vet også, kan du bli flytende med Babbel?

Hvis du skulle bruke Babbel som din eneste måte å lære et språk på ville du gå bort med en grunnleggende kunnskap, men ville du være langt fra flytende . Babbel brukes best som en introduksjon til et språk, eller som et ekstra øvingsverktøy sammen med andre ressurser.

Er Babbel bedre enn Rosetta Stone?

Rosetta Stone mot Babbel – Det er heller ikke mine beste valg Babbel Er Bedre . Babbel er litt billigere og inkluderer forklaringer og oversettelser på engelsk mens Rosetta stein bruker kun målspråket ditt. Babbel lærer å bruke flere lengre dialoger og Rosetta stein bruker flere individuelle setninger.

Anbefalt: