Hva er nytt i Android pie for utviklere?
Hva er nytt i Android pie for utviklere?

Video: Hva er nytt i Android pie for utviklere?

Video: Hva er nytt i Android pie for utviklere?
Video: What's new in Android 2024, Kan
Anonim

Ny Android gir en erstatning for den gode gamle BitmapFactory i form av ImageDecoder-klassen. Den lar deg transformere en bytebuffer, en fil eller en URI til en Drawable eller en Bitmap. På toppen av det gjør ImageDecoder å legge til tilpasset effekt til et bilde. For eksempel avrundede hjørner eller sirkelmasker.

Spørsmålet er også, hva er nytt i Android for utviklere?

Google kommer Android P operativsystem ser ut til å lokke utviklere med forbedringer for Kotlin-koding, maskinlæring og applikasjonskompatibilitet. Bruken av Kotlin som støttet språk i Android Studio (via en plugin) lar utviklere forbedre ytelsen til koden deres, sier Google.

Videre, hva er nytt i den siste oppdateringen for Android? Android 10 har en rekke oppdateringer og ny funksjoner i forhold til forgjengeren, inkludert fornyet gestnavigasjon, mørk modus på systemnivå, bedre tillatelseskontroller, mer systemsikkerhet oppdateringer levert gjennom Google Play.

Foruten ovenfor, hva er nye funksjoner i Android 10?

Det er mange andre nye funksjoner i Android 10 som vi ikke har nevnt ovenfor, inkludert forbedret varslingsadministrasjon, støtte for enheter med sammenleggbare skjermer, forbedret personvernhåndtering, Family Link og mer.

Hva heter Android 9?

Android P er offisielt Android 9 Pie Den 6. august 2018 avslørte Google at den neste versjonen av Android er Android 9 Pai. Sammen med navneendringen er tallet også litt annerledes. I stedet for å følge trenden på 7.0, 8.0, etc., blir Pie referert til som 9.

Anbefalt: