Er zoom bedre enn WebEx?
Er zoom bedre enn WebEx?

Video: Er zoom bedre enn WebEx?

Video: Er zoom bedre enn WebEx?
Video: Zoom vs Hangouts vs Skype vs Webex | The Best Zoom Alternative is ... Surprising 2024, Kan
Anonim

Når det kommer til enkel tilkobling og bruk, Zoom er mye mer effektivt og enklere enn WebEx . Du trenger bare Video Conference Codec og Cloud Connector-konto for å koble til med din Zoom nettkonferanser.

På samme måte kan man spørre seg, hva er bedre zoom eller WebEx?

Det er enkelt for poengsystemet vårt å gi deg en generell idé om hvilket samarbeidsprogramvareprodukt er bedre for din bedrift. For generell produktkvalitet, Cisco WebEx tjente 8,9 poeng, mens Zoom fikk 8,9 poeng. I mellomtiden, for brukertilfredshet, Cisco WebEx scoret 96 %, mens Zoom fikk 99 %.

For det andre, kan zoom koble til WebEx? Om: Brukere kan bli med på et tradisjonelt webkonferansemøte som f.eks Webex , Gotomeeting eller Skypefor Business via Zoom Rom. Med denne metoden er du det tilkoblet til lyden ved hjelp av Zoom Inn- og utgangsenheter for rom mens de kan se innholdet på den store TV-skjermen i Zoom Rom.

Dessuten, er WebEx det samme som zoom?

Zoom vs Webex i et nøtteskall Zoom er en av de raskest voksende programvarene for videosamarbeid. Cisco Webex er et webkonferanseverktøy som tilbyr en serie med videokonferanseprodukter fra webinarer til møter. Selskapet ble opprettet i 1995 og ble kjøpt opp av Cisco i 2007.

Er ZOOM enkel å bruke?

Zoom forener skyvideokonferanser, enkel nettmøter og gruppemeldinger i ett lett å bruke plattform. Vår løsning tilbyr den beste video-, lyd- og skjermdelingsopplevelsen på tvers av Windows, Mac, iOS, Android, Blackberry, Zoom Rom, og H.323/SIP romsystemer.

Anbefalt: