Er dataene dine trygge med Google?
Er dataene dine trygge med Google?

Video: Er dataene dine trygge med Google?

Video: Er dataene dine trygge med Google?
Video: Marcus & Martinus - Elektrisk (Official Music Video) ft. Katastrofe 2024, Kan
Anonim

Dine data lagret med Google er kryptert under overføring fra din datamaskin - og mens den sitter på Google Drive-servere. Google anbefaler å bruke totrinnsverifisering på Google Drive kontoer for å legge til et ekstra lag med beskyttelse, og det står at du alltid skal logge helt ut av din konto når du bruker delte eller offentlige datamaskiner.

Bare så, hvordan sikrer Google dataene sine?

Som data du skaper trekk mellom din enhet, Google tjenester, og våre data sentre, er det beskyttet av sikkerhet teknologi som HTTPS og Transport Layer Sikkerhet . Vi krypterer også e-post i hvile og under overføring som standard, og krypterer identitetskapsler som standard.

Vet også, er Google trygt fra hackere? Det er malware og phishing-e-poster som ligger på lur, og hackere ser ut til å stjele data til venstre, høyre og midten. Google gjør det den kan for å beholde deg sikker , og den siste innsatsen er en Chrome-utvidelse kalt Passordsjekk.

Med tanke på dette, er Google Disk trygt for konfidensiell informasjon?

Når du laster opp filer til Google Disk , de er lagret i sikre datasentre. Hvis datamaskinen, telefonen eller nettbrettet er mistet eller ødelagt, kan du fortsatt få tilgang til filene dine fra andre enheter. Filene dine er private med mindre du deler dem.

Er dataene dine sikre?

Tydelig informasjon om hvordan sikkerhet av den fysiske databasen er sikret må bli et lovkrav. Tjeneste- og teknologileverandører, leverandører og deres servere trenger sikre brannmurer, data kryptering og konstant overvåking. Lekket data resultater når hackere får tilgang til noen data som ikke er kryptert.

Anbefalt: