Hva er Finch Robot?
Hva er Finch Robot?

Video: Hva er Finch Robot?

Video: Hva er Finch Robot?
Video: Finch — Official Trailer | Apple TV+ 2024, Kan
Anonim

Designet ved Carnegie Mellon University, den Fink er en robot som inspirerer og gleder studenter som lærer informatikk ved å gi dem en håndgripelig representasjon av koden deres. De Fink reagerer på lys, temperatur og hindringer, blant mange andre funksjoner.

Med tanke på dette, hvor mye koster en finkerobot?

*De Finch Robot 2.0 starter på $109 uten en micro:bit og $125 med en micro:bit. Vær oppmerksom på at Fink bruker micro:bit som prosessor; du må ha en for å kunne betjene robot . Denne spesielle forhåndsbestillingen prissetting kan endres.

Videre, hvor ble Finch-roboten utviklet? De Finch Robot var opprettet ved Carnegie Mellon University som en del av et forskningsprogram som hadde som mål å lage verktøy som forbedret motivasjonen og interessen for å studere STEM.

Med tanke på dette, hvordan programmerer du en Finch Robot?

Bruk USB-ledningen til å koble til Fink til datamaskinen. For at Fink å kjøre en program , må denne ledningen alltid festes til robot og til datamaskinen. Åpne deretter Birdbrain Robot Server (eller Fink Connection App, hvis du bruker en Chromebook).

Hva er Afinch?

De ekte finkene er små til mellomstore spurvefugler i familien Fringillidae. Det inkluderer arter kjent som siskins, kanarifugler, rødpoller, seriner, grosbeaks og eufonias. Mange fugler i andre familier kalles også ofte "finker".

Anbefalt: