Hva er Configuration Manager i asp net?
Hva er Configuration Manager i asp net?

Video: Hva er Configuration Manager i asp net?

Video: Hva er Configuration Manager i asp net?
Video: ASP.NET - Global.asax File 2024, Kan
Anonim

De ConfigurationManager klasse gjør at en web- eller Windows-applikasjon får tilgang til maskin, applikasjon og bruker konfigurasjon filer. Navnet og plasseringen av konfigurasjon filer avhenger av om du arbeider med en webapplikasjon eller en Windows-konsollapplikasjon.

Herav, hva er bruken av Configuration Manager?

ConfigurationManager er klassen som hjelper til med å lese data fra konfigurasjoner . Gir tilgang til konfigurasjon filer for klientapplikasjoner. Til bruk de ConfigurationManager klasse, må prosjektet ditt referere til systemet. Konfigurasjon montering.

Dessuten, hva er ConfigurationManager ConnectionStrings? ConfigurationManager . ConnectionStrings refererer til en bestemt del av appkonfigurasjonen din hvor informasjonen er lagret for å få tilgang til databasene dine (en eller flere). Seksjonen inneholder linjer som disse < forbindelseStrings > <add name="MyDataBase" forbindelsesstreng ="Tilbyder=Microsoft.

Også å vite er, hvordan fungerer ConfigurationManager AppSettings?

Den blir bufret ved første tilgang til en eiendom, så den gjør ikke lese fra den fysiske filen hver gang du ber om en verdi. Dette er grunnen til at det er nødvendig å starte en Windows-app på nytt (eller oppdatere konfigurasjonen) for å få den nyeste verdien, og hvorfor en ASP. Net-app automatisk starter på nytt når du redigerer web.

Hvordan legger jeg til en systemkonfigurasjonsreferanse?

# I Solution Explorer, høyreklikk prosjektnoden og klikk Legg til referanse . # I Legg til referanse dialogboksen velger du. NET-kategorien og velg System . Konfigurasjon fra listen og klikk deretter OK.

Anbefalt: