Hvor mye betalte Adobe for Magento?
Hvor mye betalte Adobe for Magento?

Video: Hvor mye betalte Adobe for Magento?

Video: Hvor mye betalte Adobe for Magento?
Video: Latest Updates for Adobe Commerce | Magento News Digest 2024, Kan
Anonim

Adobe kunngjorde i dag at de kjøper opp Magento for 1,68 milliarder dollar . Kjøpet gir Adobe en manglende e-handelsplattform som fungerer i B2B- og B2C-sammenheng og bør passe fint inn i selskapets Experience Cloud.

På samme måte, hvorfor kjøpte de Adobe Magento?

Adobe og Magento hadde vært inne oppkjøp snakker for «de siste par månedene», sier Lavelle og bemerker Adobe var ute etter kjøpe et selskap som kan hjelpe det med å fullføre handelsopplevelsen. Adobe legger til Magento handelsmuligheter til digitale medieprodukter som gjorde det til et av verdens største programvareselskaper.

På samme måte eier Adobe Magento? Magento er Nå en del av Adobe . Vi er glade for å kunngjøre at oppkjøpet av Magento er komplett og Magento Handel er nå en Adobe selskap. Magento har forvandlet industrien ved å gjøre handelsteknologi åpen for alle, tilgjengelig overalt og drevet av oppfinnsomheten til et utrolig globalt samfunn.

På samme måte spørs det når kjøpte Adobe Magento?

-baserte selskapets årlige Adobe Toppmøtet kom for å lære om de konkrete resultatene av disse oppkjøpene: Adobe anskaffet leverandør av handelsprogramvare Magento for 1,68 milliarder dollar i mai og brukte fire måneder senere ytterligere 4,75 milliarder dollar på B2B-markedsføringsautomatiseringsleverandøren Marketo.

Hva er Adobe Magento?

Magento , en Adobe selskapet, er en ledende leverandør av innovasjon innen skyhandel til selgere og merkevarer på tvers av B2C- og B2B-industrier og ble nylig kåret til en leder i 2018 Gartner Magic Quadrant for Digital Commerce.

Anbefalt: