Hva er dataadministrasjon i DBMS?
Hva er dataadministrasjon i DBMS?

Video: Hva er dataadministrasjon i DBMS?

Video: Hva er dataadministrasjon i DBMS?
Video: Data Management 2024, Kan
Anonim

Databaseadministrasjon refererer til hele settet av aktiviteter utført av en database administrator for å sikre at a database er alltid tilgjengelig ved behov. Andre nært beslektede oppgaver og roller er database sikkerhet, database overvåking og feilsøking, og planlegging for fremtidig vekst.

Hva er dataadministrasjon i databasen?

Dataadministrasjon er prosessen som data overvåkes, vedlikeholdes og administreres av en data administrator og/eller en organisasjon. Dataadministrasjon lar en organisasjon kontrollere sine data eiendeler, samt deres behandling og interaksjoner med ulike applikasjoner og forretningsprosesser.

I tillegg, hva er dataadministrasjonsquizlet? dataadministrasjon . Refererer til en funksjon som gjelder for en hel organisasjon; det er en ledelsesorientert funksjon som angår bedrifter data personvern og sikkerhetsspørsmål.

I tillegg, hva er rollen til databaseadministrasjon?

Databaseadministrator . Database administratorer (DBAer) bruker spesialisert programvare for å lagre og organisere data. De rolle kan inkludere kapasitetsplanlegging, installasjon, konfigurasjon, database design, migrering, ytelsesovervåking, sikkerhet, feilsøking, samt sikkerhetskopiering og datagjenoppretting.

Hva mener du med database?

EN database er en datastruktur som lagrer organisert informasjon. Mest databaser inneholder flere tabeller, som hver kan inneholde flere forskjellige felt. Disse nettstedene bruker en database administrasjonssystem (eller DBMS), slik som Microsoft Access, FileMaker Pro eller MySQL som "backend" til nettstedet.

Anbefalt: