Hva er poenget med gnist?
Hva er poenget med gnist?

Video: Hva er poenget med gnist?

Video: Hva er poenget med gnist?
Video: Tenker du noen ganger, hva er vitsen, hva er meningen med livet? @kraftrommet 2024, Kan
Anonim

Gnist er en generell- hensikt distribuert databehandlingsmotor som er egnet for bruk under en lang rekke forhold. På toppen av Gnist kjernedatabehandlingsmotor, det er biblioteker for SQL, maskinlæring, grafberegning og strømbehandling, som kan brukes sammen i en applikasjon.

I denne forbindelse, hvorfor bruker folk Spark?

Apache Spark er en fascinerende plattform for dataforskere med bruk saker som spenner over etterforskning og operasjonell analyse. Dataforskere viser interesse for å jobbe med Gnist på grunn av dens evne til å lagre data i minnet som hjelper til med å øke hastigheten på maskinlæringsarbeidsbelastninger i motsetning til Hadoop MapReduce.

I tillegg, er gnist vanskelig å lære? Læring er ikke lenger vanskelig , tho mestrer det. Med Apache Gnist SQL kan du raskt utnytte ferdigheter fra andre datarammeverk, for eksempel numpy/pandas, SQL, R. Å mestre det er ikke-trivielt fordi det er et databehandlingsrammeverk samt et språk- og utviklingsmiljø.

Til hvilket formål vil en ingeniør følgelig bruke gnist?

Gnist hjelper data ingeniører ved å gi muligheten til å abstrahere datatilgangskompleksitet- Gnist bryr seg ikke om hva datalageret er. Det muliggjør også nesten-sanntidsløsninger på nettskala, for eksempel arbeidsflyter for maskinlæring.

Er spark et programmeringsspråk?

GNIST er en formelt definert dataprogrammeringsspråk basert på Ada programmeringsspråk , beregnet for utvikling av programvare med høy integritet brukt i systemer der forutsigbar og svært pålitelig drift er avgjørende. GNIST 2014 er en fullstendig re-design av Språk og støttende verifiseringsverktøy.

Anbefalt: