Hvem er kreditert for å få JSON-bevegelsen i gang?
Hvem er kreditert for å få JSON-bevegelsen i gang?

Video: Hvem er kreditert for å få JSON-bevegelsen i gang?

Video: Hvem er kreditert for å få JSON-bevegelsen i gang?
Video: CS50 2014 — неделя 9 2024, Kan
Anonim

JSON eller Java Script Object Notation er et åpent standard filformat som bruker lesbar tekst for å overføre dataobjekter og matrisedatatyper. Det er et språkuavhengig dataformat. Douglas Crockford er kreditert for å få JSON-bevegelsen i gang . Det ble avledet fra JavaScript.

Det er også å vite hvem som har fått quizlet i gang med JSON-bevegelsen?

Douglas Crockford er kreditert for å få JSON-bevegelsen i gang . JSON står for JavaScript Object Notation og er et standard data/filformat som er mye brukt i klient-server kommunikasjon.

Vet også, hva er den vanligste Unicode-kodingen når du flytter data mellom systemer? UTF-8 er den mest brukte på nettsider selv om UTF-8 , UTF-16 , og UTF-32 er standarden. Hva er ASCII-tegnet som er knyttet til desimalverdien 42?

Hva er serialisering når vi snakker om webtjenester?

Serialisering refererer til handlingen med å ta data som er lagret i et program og formatere det. De formaterte dataene sendes over nettverket for å lette nettjenester . HTTP, TCP og ordbøker er de vanlige formatene som ikke kan brukes i prosessen med serialisering av nettjenester.

Hvorfor JSON foretrekkes fremfor XML?

En grunn hvorfor JSON foretrekkes fremfor XML er at den har et mer lesbart format, sammenlignet med sistnevntes ganske verbose form. Hvor XML bruker en hel masse åpnings- og lukkekoder, JSON bruker ganske enkelt {} for objekter, for arrays, og dette gjør den mye lettere.

Anbefalt: