Hva er LTE-kodebok?
Hva er LTE-kodebok?

Video: Hva er LTE-kodebok?

Video: Hva er LTE-kodebok?
Video: LTE MIMO Part7 2024, Kan
Anonim

De Kodebok Design for MIMO Precoding Systems i LTE og LTE -EN. Abstrakt: The kodebok basert forhåndskoding er en lovende teknologi tatt i bruk av Long Term Evolution ( LTE ), som fikser en vanlig kodebok som omfatter et sett med vektorer og matriser ved både senderen og mottakeren.

Videre, hva er tm4 i LTE?

Det vi kaller "MIMO", men ingen tilbakemelding fra UE, kalles "TM3". MIMO og UE tilbakemelding fra UE (CQI, PMI, RI) kalles ' TM4 '. En god oppsummering av hver overføringsmodus kan være som følgende tabell fra 36.213. Disse tabellene ecolved og ble mer komplisert som LTE utvikler seg.

Dessuten, hva er kodeord i LTE? Kodeord , lag og forhåndskoding inn LTE . Kodeord : kodeord representerer brukerdataene før de formateres for overføring. Ett eller to kodeord, CW0 og CW1, kan brukes avhengig av forholdene til kanalen og brukstilfellet.

Foruten dette, hvordan fungerer LTE MIMO?

MIMO er en form for antenneteknologi som bruker flere antenner for å gjøre det mulig å separere signaler som beveger seg via forskjellige veier som et resultat av refleksjoner osv. og deres evne brukes til å forbedre datagjennomstrømningen og/eller signal/støyforholdet, og dermed forbedre systemet. opptreden.

Hva er precoding matrise?

Forhåndskoding er en teknikk som utnytter overføringsdiversitet ved å vekte informasjonsstrømmen, dvs. at senderen sender den kodede informasjonen til mottakeren for å oppnå forhåndskunnskap om kanalen. Mottakeren er en enkel detektor, for eksempel et tilpasset filter, og trenger ikke å kjenne kanaltilstandsinformasjonen.

Anbefalt: