Hvem bruker Redux?
Hvem bruker Redux?

Video: Hvem bruker Redux?

Video: Hvem bruker Redux?
Video: The Complete Redux Toolkit + RTK Query Course for Beginners | Redux in 2 hours! 2024, Kan
Anonim

Hvem bruker Redux ? 1480 selskaper bruker angivelig Redux i deres tekniske stabler, inkludert Instagram, Intuit og OpenTable. 6324 utviklere på StackShare har oppgitt at de bruker Redux.

På samme måte kan man spørre, trenger jeg virkelig redux?

Redux passer godt for små bruksområder – det faktisk krever ikke mye kjelekode, men gir mye. Redux passer godt for en stor applikasjon, så lenge du kontrollerer hver del, kan du teste og gjenbruke hver del.

Er Redux frontend eller backend? Ren Redux er for javascript-apper, ikke bare for frontend . I baksiden , Node-miljøet, fungerer det bra hvis du trenger det. Kjernemønsteret er abonnement, noen moduler endrer tilstanden, noen moduler lytter etter endringene og reagerer på dem.

Dessuten, hva er egentlig redux?

Redux er en forutsigbar tilstandsbeholder for JavaScript-applikasjoner. Det hjelper deg å skrive applikasjoner som oppfører seg konsekvent, kjører i forskjellige miljøer (klient, server og native), og som er enkle å teste. Selv om det for det meste brukes med React, kan det brukes med et hvilket som helst annet JavaScript-rammeverk eller bibliotek.

Hva er Redux og hvorfor brukes det?

Redux er brukt mest for applikasjonstilstandsadministrasjon. For å oppsummere det, Redux opprettholder tilstanden til en hel applikasjon i et enkelt uforanderlig tilstandstre (objekt), som ikke kan endres direkte. Når noe endres, opprettes et nytt objekt (ved hjelp av handlinger og redusering).

Anbefalt: