Kan Cassandra lagre JSON?
Kan Cassandra lagre JSON?

Video: Kan Cassandra lagre JSON?

Video: Kan Cassandra lagre JSON?
Video: J.SON - Караван (LNK x Roberto Kan Edit) 2024, Kan
Anonim

Cassandra gir støtte til JSON . Du kan , selvfølgelig, lagre JSON tekst inn Cassandra tekstkolonner.

Derav, hva er en kolonnefamilie i Cassandra?

EN kolonnefamilie er en beholder for en bestilt samling av rader. Hver rad er i sin tur en bestilt samling av kolonner . Relasjonstabeller definerer kun kolonner og brukeren fyller ut tabellen med verdier. I Cassandra , inneholder en tabell kolonner , eller kan defineres som en super kolonnefamilie.

Har Cassandra også et skjema? Cassandra kan betraktes som en nøkkelverdi-database. Under panseret og utover dens Cassandra Query Language (CQL) og skjemaer , inneholder den faktisk en oppslagsnøkkel for hver data i form av en primærnøkkel. Brukernavnfeltet fungerer som en første og eneste primærnøkkel, som i Cassandra sin speak kalles partisjonsnøkkelen.

I forhold til dette, er Cassandra-skjemaet mindre database?

Siden opprettelsen, Cassandra er kjent for å være en Skjema - mindre / skjema - gratis database i sin kolonnefamilie. I Cassandra , kan kolonner opprettes etter eget ønske innenfor radene. Cassandra datamodellen er også kjent som en skjema -valgfri datamodell.

Hvordan legger du til data i Cassandra?

Sett inn data Kommando ' Sett inn skriver inn data i Cassandra kolonner i radform. Det vil bare lagre de kolonnene som er gitt av brukeren. Du må nødvendigvis spesifisere bare primærnøkkelkolonnen. Det vil ikke ta noe plass for ikke gitt verdier.

Anbefalt: