Hva er VPU-teknologi?
Hva er VPU-teknologi?

Video: Hva er VPU-teknologi?

Video: Hva er VPU-teknologi?
Video: What are optimal CPU and GPU Temps while gaming? 2024, Kan
Anonim

En synsbehandlingsenhet ( VPU ) er en type mikroprosessor rettet mot å akselerere maskinlæring og kunstig intelligens teknologier . Det er en spesialisert prosessor som er laget for å støtte oppgaver som bildebehandling, en av flere spesialiserte brikker som GPU som generelt er nyttige i maskinlæring.

På samme måte, hva betyr VPU?

VPU

Akronym Definisjon
VPU Virtuell behandlingsenhet
VPU Visual Processing Unit
VPU Vector Permute Unit
VPU Videobehandlingsenhet

På samme måte, hva brukes Gpus til? EN GPU , eller grafikkbehandlingsenhet, er brukt primært for 3D-applikasjoner. Det er en enkeltbrikke prosessor som skaper lyseffekter og transformerer objekter hver gang en 3D-scene tegnes på nytt. Dette er matematisk-intensive oppgaver, som ellers ville belastet CPU-en ganske mye.

I tillegg, hva er Intel VPU?

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi. En synsbehandlingsenhet ( VPU ) er (fra og med 2018) en fremvoksende klasse av mikroprosessorer; det er en spesifikk type AI-akselerator, designet for å akselerere maskinsynsoppgaver.

Hva er meningen med CPU?

prosessor (uttales som separate bokstaver) er forkortelsen for central processing unit. Noen ganger referert til som den sentrale prosessoren, men oftere kalt en prosessor, den prosessor er hjernen til datamaskinen der de fleste beregningene finner sted.

Anbefalt: