Hva er Pubxml?
Hva er Pubxml?

Video: Hva er Pubxml?

Video: Hva er Pubxml?
Video: Hva er best av iskrem og trening? 2024, September
Anonim

Den. pubxml . brukerfilen inneholder bare noen få innstillinger som gjelder for en bestemt bruker, for eksempel et kryptert passord. Som standard er det ikke inkludert i kildekontrollen. Vanligvis når du endrer innstillinger relatert til en profil, redigerer du.

Deretter kan man også spørre, hvordan lager jeg en Pubxml-fil?

2 svar. For å skape en ny profil når du allerede har definert en, må du åpne "Publiser"-vinduet (høyreklikk på prosjektet), klikk på fanen "Profil" og velg alternativet fra rullegardinlisten; dette vil skape en ny pubxml filen (se skjermbilde).

hva er MSDeploy? MSDeploy er et kjørbart kommandolinjeverktøy laget av Microsoft, som implementerer webdistribusjonsfunksjonalitet med mange kraftige funksjoner. I denne artikkelen vil jeg presentere en enkel måte å publisere nettapplikasjonen din til IIS ved å bruke dette verktøyet. Du kan lese om dem i Microsoft-dokumentasjonen.

Videre, hva er publiseringsprofil?

pubxml. De publisere profil er en MSBuild-fil. Et PowerShell-skript opprettes på PropertiesPublishProfilesprofilename. ps1. dotnet publisere kalles for å samle filene til publisere til en midlertidig mappe.

Hva publiserer Visual Studio?

For å si det enkelt, Publisering oppretter settet med filer som trengs for å kjøre programmet, og du kan utplassere filene ved å kopiere dem til en målmaskin. Se Hvordan Web Publisering I Visuelt studio Fungerer for flere detaljer.

Anbefalt: