Hva er Raisepropertychanged WPF?
Hva er Raisepropertychanged WPF?

Video: Hva er Raisepropertychanged WPF?

Video: Hva er Raisepropertychanged WPF?
Video: Hva er best av iskrem og trening? 2024, Kan
Anonim

2. 9. Eiendom Endret brukes til å varsle brukergrensesnittet om at noe er endret i modellen. Siden du endrer en indre egenskap til brukerobjektet - endres ikke selve brukeregenskapen og derfor Eiendom Endret hendelsen er ikke tatt opp.

Også spurt, hva er bruken av INotifyPropertyChanged i WPF?

INotifyPropertyChanged grensesnitt er brukt å varsle visningen eller ViewModel at det ikke spiller noen rolle hvilken eiendom som er bindende; den er oppdatert. La oss ta et eksempel for å forstå dette grensesnittet. Ta en WPF Vindu der det er totalt tre felt: Fornavn, Etternavn og Fullt navn.

Spørsmålet er deretter, hva er OnPropertyChanged? INotifyPropertyChanged er et grensesnittmedlem i System. ComponentModel Namespace. Dette grensesnittet brukes til å varsle kontrollen om at egenskapsverdien er endret.

Videre, hva er Updateourcetrigger WPF?

UpdateSourceTrigger . Dette er en egenskap på en binding som kontrollerer dataflyten fra et mål til en kilde og brukes til toveis databinding. Standardmodusen er når fokuset endres, men det er mange andre tilgjengelige alternativer som vi vil se i denne artikkelen.

Hvordan implementerer du INotifyPropertyChanged?

Til implementer INotifyPropertyChanged du må deklarere PropertyChanged-hendelsen og opprette OnPropertyChanged-metoden. Deretter ringer du til OnPropertyChanged for hver eiendom du ønsker endringsvarsler for hver gang eiendommen oppdateres.

Anbefalt: