Hva er ec2 Container Service?
Hva er ec2 Container Service?

Video: Hva er ec2 Container Service?

Video: Hva er ec2 Container Service?
Video: An Overview of AWS Elastic Container Service (ECS) 2024, Kan
Anonim

Amazon EC2 Container Service er en svært skalerbar, høy ytelse container ledelse service som støtter Docker containere og lar deg enkelt kjøre distribuerte applikasjoner på en administrert klynge av Amazon EC2 forekomster. Lær mer på aws .amazon.com/ecs.

Deretter kan man også spørre seg, hva er containertjenester?

Containere som en service (CaaS) er en sky service som lar programvareutviklere og IT-avdelinger laste opp, organisere, kjøre, skalere, administrere og stoppe containere ved bruk av container -basert virtualisering. En CaaS-leverandør vil vanligvis gi et rammeverk som lar brukere benytte seg av service.

På samme måte, hva er container i cloud computing? Beholder i cloud computing er i utgangspunktet en tilnærming til operativsystemvirtualisering. På denne måten kan brukeren arbeide med et program og dets avhengigheter ved å bruke ressursprosedyrer som er isolert. Koden til applikasjonen kan pakkes sammen med konfigurasjoner og avhengigheter på en systematisk måte.

Ganske enkelt, hva er forskjellen mellom ec2 og ECS?

EC2 , som du allerede forstår, er ganske enkelt en ekstern virtuell maskin som du kan starte. ECS , derimot, er en logisk gruppe av EC2 forekomster der du kan kjøre en applikasjon uten å måtte skalere din egen klyngeadministrasjonsinfrastruktur pga ECS klarer det for deg.

Bruker ECS ec2?

Nei. AWS ECS er bare en logisk gruppering (cluster) av EC2 tilfeller, og alle EC2 forekomster del av en ECS fungere som Docker-vert, dvs. ECS kan sende kommando for å starte en beholder på dem ( EC2 ). Hvis du allerede har en EC2 , og start deretter ECS , vil du fortsatt ha en enkelt forekomst.

Anbefalt: