Er Windows Defender en god virusbeskytter?
Er Windows Defender en god virusbeskytter?

Video: Er Windows Defender en god virusbeskytter?

Video: Er Windows Defender en god virusbeskytter?
Video: CAMPING in RAIN - Elevated TENT - Fire pit - dog 2024, Kan
Anonim

Windows Defender . TotalAV er en premium antivirus med en pen god gratis plan. Den tilbyr utmerket beskyttelse mot skadelig programvare og phishing som vanligvis ikke tilbys av andre gratis antivirus programmer, og ytelsen er konsekvent rangert blant de beste i alle våre sikkerhets- og sikkerhetstester.

Også spurt, er Windows Defender nok beskyttelse?

Det var dårlig nok at vi anbefalte noe annet, men det har siden kommet tilbake, og gir nå veldig bra beskyttelse . Så kort sagt, ja: Windows Defender er bra nok (så lenge du kobler det til et godt anti-malware-program, som vi nevnte ovenfor - mer om det om et minutt).

På samme måte, er Windows Defender god nok 2019? Vinne Forsvarer fikk 6 poeng i beskyttelse og 5,5 i både ytelse og brukervennlighet. I sanntidstester mot malwareangrep klarte den å oppnå en poengsum på 99,6 %. AV-Comparatives har en litt annen tilnærming, og det hjelper å forstå anantivirus ytelsen bedre.

Trenger jeg antivirusprogramvare hvis jeg har Windows Defender?

Windows Defender Antivirus . Hold PC-en sikker med pålitelig antivirusbeskyttelse innebygd i Windows 10. Windows Defender Antivirus leverer omfattende, pågående og sanntid beskyttelse imot programvare trusler som virus, skadelig programvare og spionprogrammer på tvers av e-post, apper, skyen og nettet.

Hva er bedre McAfee eller Windows Defender?

McAfee er bedre enn WindowsDefender når det gjelder både beskyttelse mot skadelig programvare og innvirkning på systemytelsen. Men Bitdefender, som er vår anbefalte antivirusprogramvare for 2019, er jevn bedre.

Anbefalt: