Hva er HTTP-responskropp?
Hva er HTTP-responskropp?

Video: Hva er HTTP-responskropp?

Video: Hva er HTTP-responskropp?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

HTTP Beskjed Kropp er databytene som overføres i en HTTP transaksjonsmelding umiddelbart etter overskriftene hvis det er noen (i tilfelle av HTTP /0.9 ingen overskrifter overføres).

Foruten dette, hva er i et

HTTP-respons er pakken med informasjon sendt av Server til klienten i respons til en tidligere forespørsel fra klienten. HTTP-respons inneholder informasjonen som kunden ber om. Akkurat som HTTP Be om, HTTP-respons har også samme struktur: Statuslinje.

På samme måte, hva er de tre delene av et HTTP-svar? Be om. An HTTP forespørsel har tre deler : forespørselslinjen, overskriftene og hovedteksten i forespørselen (brukes normalt for å sende skjemaparametere). Forespørselslinjen sier hva klienten vil gjøre (metoden), hva den vil gjøre det til (banen), og hvilken protokoll den snakker.

På samme måte spør folk, hva er HTTP-forespørsel og respons?

HTTP fungerer som en be om - respons protokoll mellom klient og server. Eksempel: En klient (nettleser) sender inn en HTTP-forespørsel til serveren; så returnerer serveren en respons til klienten. De respons inneholder statusinformasjon om be om og kan også inneholde det forespurte innholdet.

Hva er hensikten med statuslinjen i

De mål av respons er å gi klienten ressursen den ba om, eller informere klienten om at handlingen den ba om er utført; eller for å informere klienten om at det oppsto en feil under behandlingen av forespørselen. An HTTP-svar inneholder: A statuslinje . En serie av HTTP overskrifter, eller Overskrift Enger.

Anbefalt: