Innholdsfortegnelse:

Hva er tekst i datatype?
Hva er tekst i datatype?

Video: Hva er tekst i datatype?

Video: Hva er tekst i datatype?
Video: 8 инструментов в Excel, которыми каждый должен уметь пользоваться 2024, Kan
Anonim

TEKST er familien til kolonnetype ment som tegnlagring med høy kapasitet. Den faktiske TEXT-kolonnetype er på fire typer -TINYTEXT, TEKST , MEDIUMTEXT og LONGTEXT. De fire TEKST typer er veldig like hverandre; den eneste forskjellen er den maksimale mengden av data hver kan lagre.

På samme måte, hva er tekstdatatype i SQL?

TEKST (størrelse) Holder en streng med en maksimal lengde på 65 535 byte. BLOB(størrelse) For BLOB-er (binære store objekter). Holder opptil 65 535 byte data.

hva er nummerdatatype? Numeriske datatyper er tall lagret i databasekolonner. Disse datatyper er vanligvis gruppert etter: Den eksakte numeriske typer er HELTAL, BIGINT, DESIMAL, NUMERISK , NUMMER , og PENGER. Tilnærmet numeriske typer , verdier der presisjonen må bevares og skalaen kan være flytende.

På denne måten, hva er tekst i databasen?

EN tekst er en hvilken som helst sekvens av symboler (eller tegn) tegnet fra et alfabet. EN tekstdatabase er et system som opprettholder en (vanligvis stor) tekst innsamling og gir rask og nøyaktig tilgang til den. Disse to målene er relativt ortogonale, og begge er avgjørende for å tjene på tekst samling.

Hva er de 5 typene data?

Vanlige datatyper inkluderer:

  • Heltall.
  • Flytende kommanummer.
  • Karakter.
  • String.
  • boolsk.

Anbefalt: