HVA ER SET datatype i MySQL?
HVA ER SET datatype i MySQL?

Video: HVA ER SET datatype i MySQL?

Video: HVA ER SET datatype i MySQL?
Video: How to Generate an ERD in MySQL Workbench 2024, Kan
Anonim

De MySQL SET Datatype . De SET datatype er en streng type , men omtales ofte som et kompleks type på grunn av den økte kompleksiteten som er involvert i implementeringen. EN SET datatype kan inneholde et hvilket som helst antall strenger fra en forhåndsdefinert liste over strenger spesifisert under oppretting av tabeller.

Ganske enkelt, hva er datatype i MySQL?

1. A data-type spesifiserer en bestemt type data, for eksempel heltall, flytende komma, boolsk osv. 2. A data-type spesifiserer også de mulige verdiene for den typen, operasjonene som kan utføres på den typen og måten verdiene for den typen lagres på. MySQL-datatyper.

På samme måte, hva er setttype? I informatikk, a sett er en abstrakt data type som kan lagre unike verdier, uten noen spesiell rekkefølge. Det er en datamaskinimplementering av det matematiske konseptet en endelig sett . Andre varianter, kalt dynamiske eller mutable settene , tillate også innsetting og sletting av elementer fra sett.

Derav, hva er satt i MySQL?

EN SETT er et strengobjekt som kan ha null eller flere verdier, som hver må velges fra en liste over tillatte verdier spesifisert når tabellen opprettes. MySQL butikker SETT verdier numerisk, med lavordensbiten av den lagrede verdien tilsvarer den første sett medlem.

Hva er datatypen for e-post i MySQL?

VARCHAR er best data-type skal brukes til e-post adresser som E-poster varierer mye etter lengde. NVARCHAR er også et alternativ, men jeg vil anbefale det kun å bruke hvis e-post adressen inneholder utvidede tegn, og husk at den krever dobbelt lagringsplass sammenlignet med VARCHAR.

Anbefalt: