Hva er kartlegger og redusering i Hadoop?
Hva er kartlegger og redusering i Hadoop?

Video: Hva er kartlegger og redusering i Hadoop?

Video: Hva er kartlegger og redusering i Hadoop?
Video: Hva er kartlegging og risikovurdering? | Grønn Jobb forklarer 2024, April
Anonim

Den største fordelen med Kart reduksjon er at det er enkelt å skalere databehandling over flere datanoder. Under Kart reduksjon modell kalles databehandlingsprimitivene kartleggere og reduksjonsmidler . Dekomponere en databehandlingsapplikasjon til kartleggere og reduksjonsmidler er noen ganger ikke-trivielt.

Med tanke på dette, hva er kartlegger og redusering?

MapReduce består av to nøkkelfunksjoner: Mapper og Reducer . Kartlegger er en funksjon som behandler inndataene. De kartlegger behandler dataene og lager flere små databiter.

hva er en kartlegger? EN kartlegger kan beskrive en data kartlegger samt en person som lager geografiske kart. En geografisks plikter kartlegger eller karttekniker inkluderer innsamling og behandling av geografiske data for å lage et kart over et område.

På denne måten, hva er bruken av mapper og redusering i Hadoop?

I følge The Apache Software Foundation er hovedmålet med Kart / Redusere er å dele inndatasettet i uavhengige biter som behandles på en helt parallell måte. De Hadoop MapReduce rammeverket sorterer utdataene fra kartene, som deretter blir lagt inn til redusere oppgaver.

Hva er bruken av mapper i Hadoop?

I en løping Hadoop jobb, applikasjoner implementerer vanligvis Kartlegger og Reducer-grensesnitt for å gi kartet (individuelle oppgaver som transformerer inngangsposter til mellomposter) og redusere metoder for å redusere et sett med mellomverdier som deler en nøkkel til et mindre sett med verdier.

Anbefalt: