Hva er en ASME-kodekasse?
Hva er en ASME-kodekasse?

Video: Hva er en ASME-kodekasse?

Video: Hva er en ASME-kodekasse?
Video: Hva er en urostomi? | Salts Norway 2024, April
Anonim

Bruken av saker finner du på SOM MEG Produsentens datarapportdokumentasjon. EN kodekasse er et "prøv før du kjøper" produkt for å introdusere nye materialer, nye designregler, nye sveise- og NDE-teknologier, etc.

I tillegg til dette, hva er ASME-standardene?

SOM MEG Kode for kjele og trykkbeholder. De SOM MEG Boiler & Pressure Vessel Code (BPVC) er en American Society of Mechanical Engineers ( SOM MEG ) standard som regulerer design og konstruksjon av kjeler og trykkbeholdere. Dokumentet er skrevet og vedlikeholdt av frivillige valgt på grunn av deres tekniske ekspertise.

På samme måte, hva er ASME-kodesveising? Den mest brukte koder for å kvalifisere seg sveisere er American Society of Mechanical Engineers ( SOM MEG ) Seksjon IX og amerikansk Sveising Samfunn (AWS) D1. SOM MEG er spesielt for sveiser og sveising prosedyrekvalifisering.

Spørsmålet er deretter, hva er ASME Seksjon V?

Den fokuserer på SOM MEG Ikke-nukleær sertifikatinnehaver engasjert i sveiset konstruksjon, og reparasjonsorganisasjoner som arbeider med SOM MEG Kodetrykkholdende elementer under National Board Inspection Code (NBIC).

Hva regnes som en trykkbeholder av ASME?

Trykkbeholdere er beholdere som er designet for å holde væsker, damper eller gasser ved høyt trykk, vanligvis over 15 psig. SOM MEG Seksjon VIII er delen av SOM MEG Kjele og Trykkbeholder Kode (BPVC) som dekker trykkbeholdere.

Anbefalt: