Er Sylvania lyspærer laget i USA?
Er Sylvania lyspærer laget i USA?

Video: Er Sylvania lyspærer laget i USA?

Video: Er Sylvania lyspærer laget i USA?
Video: Abandoned American Home Holds Thousands Of Forgotten Photos! 2024, Kan
Anonim

Sylvania i St. Marys, Pa., er det eneste stedet som fortsatt lager lyspærer i USA. Deres skapelse, den Sylvania SuperSaver, er et halogen pære i gammeldags form.

Også, hvilke lyspærer er laget i USA?

Vårt utvalg av A19-pærer som ble laget i USA inkluderer et bredt utvalg av A19-pærer som kan erstatte standard gløde- og halogen pærer. Disse A19-pærene, som ble laget i USA, er allsidige pærer som kan fylle mange av dine belysningsbehov.

Også, lager Sylvania fortsatt lyspærer? Noen Pærer Are Fremdeles laget i Amerika. I august i fjor, LEDVANCE by SYLVANIA kunngjorde at de hadde investert millioner av dollar for å beholde og legge til lokale produksjonsjobber og øke amerikansk produksjon av lyspærer.

Ganske enkelt, er det noen LED-lyspærer laget i USA?

LEDVANCE er den eneste generelle belysning Selskapet har nå en betydelig LED lyspære portefølje laget i USA med amerikanske og globale deler. Dette er flere av de raskest produserende samlebåndene i verden for LED lyspærer , jobber tre til fire ganger raskere enn andre belysning produsenter.

Er Sylvania et amerikansk selskap?

Sylvania Electric Products var en OSS . produsent av diverse elektrisk utstyr, inkludert til forskjellige tider radiosendere, vakuumrør, halvledere og stormaskiner som MOBIDIC. De var en av de selskaper involvert i utviklingen av programmeringsspråket COBOL.

Anbefalt: