Hva er standard utholdenhetsmodus i Redis?
Hva er standard utholdenhetsmodus i Redis?

Video: Hva er standard utholdenhetsmodus i Redis?

Video: Hva er standard utholdenhetsmodus i Redis?
Video: Getting started with Containers | #CloudNativeNinja PT1 2024, Kan
Anonim

Øyeblikksbilder. Redis snapshotting er det enkleste Redis utholdenhetsmodus . Den produserer øyeblikksbilder av datasettet når spesifikke betingelser er oppfylt, for eksempel hvis det forrige øyeblikksbildet ble opprettet for mer enn 2 minutter siden og det allerede er minst 100 nye skrivinger, opprettes et nytt øyeblikksbilde.

Ganske enkelt, er Redis vedvarende som standard?

Redis er ikke en sølvkule selv med standhaftighet Ja, Redis er vedvarende men på grunn av minnebegrensningene er det ikke for alle tilfeller. For det første trenger ikke alle applikasjoner rask tilgang. For det andre er minne dyrt.

For det andre, hvordan slår jeg av utholdenhet i Redis? Gjør følgende for å deaktivere all datapersistens i Redis:

  1. Deaktiver AOF ved å sette tilleggskonfigurasjonsdirektivet til nei (det er standardverdien)
  2. Deaktiver RDB snapshotting ved å deaktivere (kommentere ut) alle lagringskonfigurasjonsdirektivene (det er 3 som er definert som standard)

hva er Redis persistens?

Redis utholdenhet . RDB standhaftighet utfører øyeblikksbilder av datasettet ditt med spesifiserte intervaller. AOF standhaftighet logger hver skriveoperasjon som mottas av serveren, som vil spilles av igjen ved oppstart av serveren, og rekonstruerer det originale datasettet.

Hvilken konfigurasjonsinnstilling spesifiserer filen som RDB-snapshotdumpen er lagret til?

dump . rdb filen er standard fil der redis vil lagre dataene til disk hvis du aktiverer rdb basert utholdenhet i redis. konf fil . I dette tilfellet er det bedre å hente det fra redis-konfigurasjonen ved å utføre kommandoen nedenfor.

Anbefalt: