Hvordan bruker jeg Xcode på min Mac?
Hvordan bruker jeg Xcode på min Mac?

Video: Hvordan bruker jeg Xcode på min Mac?

Video: Hvordan bruker jeg Xcode på min Mac?
Video: How to Submit an App to the App Store! (2021 | Xcode) 2024, Kan
Anonim

Installerer Xcode på Lion

Den skal starte automatisk de "App Store"-appen på din Mac og ta deg X-koden side. Klikk på de "Gratis"-knappen, klikk deretter på " Installere App." En gang de installasjonen er fullført, gå til din Programmer-mappen og dobbeltklikk på Xcode , deretter installere eventuelle nødvendige komponenter hvis du blir bedt om det.

Trenger jeg også Xcode på Macen min?

Xcode Krav Xcode er kun tilgjengelig for Mac, men det finnes alternative alternativer for PC-brukere. Jeg får også ofte spørsmål om du kan løpe Xcode på iPad og dessverre er svaret nei. Det krever macOS 10.14. 4 eller nyere og 7,6 GB plass på harddisken.

I tillegg kommer Mac med Xcode? Xcode er inkludert gratis med Mac OS X 10.3 eller nyere og vil ikke fungere med eldre systemer. Xcode er ikke forhåndsinstallert, men det kommer på CD-er eller DVD-er inkludert med noen Mac.

På samme måte, hvordan laster jeg ned Xcode for Mac?

  1. Trinn 0: Sjekk din Mac OS-versjon. Vi vil bruke den nyeste versjonen av Apples Xcode 11 for å programmere iOS 13-apper og kjøre appene våre i Xcodes innebygde iOS-simulator.
  2. Trinn 1: Åpne App Store.
  3. Trinn 2: Søk etter Xcode.
  4. Trinn 3: Installer Xcode.
  5. Trinn 4: Start Xcode.

Hva skjer hvis jeg avinstallerer Xcode?

Når dette skjer du må rydde Xcode ved å fullstendig fjerne gamle cache-filer og selve appen før du gjør en ny Xcode installere. Dette gjør ikke det avinstaller Xcode appen fullstendig, bare deler av den. Cacher, støttefiler, dine gamle bygg, og så videre - vil forbli på stasjonen din i flere kataloger og biblioteker.

Anbefalt: