Hvor ligger Cengage Learning-utgiveren?
Hvor ligger Cengage Learning-utgiveren?

Video: Hvor ligger Cengage Learning-utgiveren?

Video: Hvor ligger Cengage Learning-utgiveren?
Video: Herknungr - Dís | With Tagelharpa and Choirs 2024, Kan
Anonim

Cengage læring har hovedkontor i Boston, MA med et kontorsenter plassert i San Francisco, CA. Cengage læring ansatte er bosatt i rundt 38 forskjellige land med firmasalg i mer enn 165 land rundt om i verden.

Tilsvarende, er Cengage Learning en utgiver?

Global Publisering Ledere 2017: Cengage læring Holdings II LP. Cengage læring er et ledende selskap for pedagogisk innhold, teknologi og tjenester for høyere utdanning og grunnskoler, profesjonelle og bibliotekmarkeder over hele verden. Cengage læring har hovedkontor i Boston, og har også kontorer i San Francisco.

På samme måte, hvem eier Cengage Publishing? OMERS Cengage Learning Acquisitions, Inc.

Når jeg tar dette i betraktning, hvordan får jeg tilgang til boken min på Cengage?

Velg Klikk her for å aktivere et kjøp i butikk. Velg RedShelf fra rullegardinmenyen og skriv inn koden som står på butikkkvitteringen. Hold musen over bildet for å finne lenkene til Bok Info og Adgang . Klikk på Adgang ! Din unike Cengage Ubegrenset adgang koden vises.

Er Pearson eid av Cengage?

Pearson , med en markedsverdi på 8,5 milliarder dollar, vil fortsatt være foran flokken. Det nye selskapet vil beholde McGraw Hill-navnet (men uten bindestrek), og ledes av Michael Hansen, for tiden administrerende direktør i Cengage.

Anbefalt: