Hva er parallellitet i utførelsesplan?
Hva er parallellitet i utførelsesplan?

Video: Hva er parallellitet i utførelsesplan?

Video: Hva er parallellitet i utførelsesplan?
Video: Parallelism in SQL 2024, Kan
Anonim

Utføre en spørring med en parallell utførelsesplan betyr at flere tråder brukes av SQL Server for å utføre de nødvendige operatørene fra utførelsesplan.

I forhold til dette, hva er parallellitet i SQL-utførelsesplanen?

EN Parallellisme operatør i en SQL Server utførelsesplan viser at flere tråder vil utføre arbeidet. De Parallellisme Operatøren utfører distribusjonsstrømmene, samlestrømmene og de logiske operasjonene for ompartisjonering av strømmer.

Vet også, hva er kostnadsterskelen for parallellitet? De kostnadsterskel for parallellitet alternativet spesifiserer terskel der SQL Server oppretter og kjører parallelle planer for spørringer. SQL Server oppretter og kjører en parallell plan for en spørring bare når den estimerte koste å kjøre en serieplan for samme spørring er høyere enn verdien som er angitt kostnadsterskel for parallellitet.

I tillegg, hva er parallellisme i SQL Server?

Parallellisme er en funksjon i SQL Server som gjør det mulig for dyre spørringer å bruke flere tråder for å fullføre raskere. Spørringsoptimereren bestemmer hvor dyrt et søk er basert på kostnadsterskelen for Parallellisme innstilling satt til SQL Server Forekomstnivå.

Hva er en parallell spørring?

Parallell spørring er en metode som brukes for å øke utførelseshastigheten til SQL forespørsler ved å lage flere spørsmål prosesser som deler arbeidsmengden til en SQL-setning og utfører den i parallell eller samtidig. Dette er veldig gunstig for systemer med flere CPUer som kan jobbe med prosessene.

Anbefalt: