Hva er azur DevOps-pipeline?
Hva er azur DevOps-pipeline?

Video: Hva er azur DevOps-pipeline?

Video: Hva er azur DevOps-pipeline?
Video: Azure DevOps Tutorial for Beginners | CI/CD with Azure Pipelines 2024, Kan
Anonim

Azure rørledninger er et kontinuerlig leveringsverktøy, som konkurrerer med verktøy som åpen kildekode Jenkins. Som andre CI/CD-systemer er den også utvidbar, med et bibliotek med oppgaver og utvidelser for å legge til støtte for testverktøy og for integrasjon med devops verktøykjede.

Med tanke på dette, hva er azurblå rørledning?

Azure rørledninger er en skytjeneste som du kan bruke til å automatisk bygge og teste kodeprosjektet ditt og gjøre det tilgjengelig for andre brukere. Azure rørledninger kombinerer kontinuerlig integrasjon (CI) og kontinuerlig levering (CD) for å konstant og konsekvent teste og bygge koden din og sende den til ethvert mål.

I tillegg, hva er CI CD i Azure? En kontinuerlig integrasjon og kontinuerlig distribusjon ( CI / CD ) pipeline som skyver hver av endringene dine automatisk til Azure app-tjenester lar deg levere verdi raskere til kundene dine.

Deretter kan man også spørre hvordan man bygger en utgivelsespipeline i Azure DevOps?

De Azure DevOps prosjekt opprettet en slipprørledning å administrere distribusjoner til Azure . Velg slipprørledning , og velg deretter Rediger. Under Artefakter velger du Slipp. De bygge rørledning du undersøkte i de foregående trinnene produserer utdataene som ble brukt for artefakten.

Hva er DevOps-modellen?

DevOps (utvikling og drift) er en programvareutviklingsfrase for bedrifter som brukes til å bety en type smidig forhold mellom utvikling og IT-drift. Målet med DevOps er å endre og forbedre forholdet ved å gå inn for bedre kommunikasjon og samarbeid mellom disse to forretningsenhetene.

Anbefalt: