Hva gjør OutputStream flush?
Hva gjør OutputStream flush?

Video: Hva gjør OutputStream flush?

Video: Hva gjør OutputStream flush?
Video: Darshan Raval - Hawa Banke | Official Music Video | Nirmaan | Indie Music Label 2024, Kan
Anonim

De spyle () Metode av OutputStream klasse er vant til spyle innholdet i bufferen til utgangsstrøm . En buffer er en del av minnet som brukes til å lagre en strøm av data (tegn). Disse dataene vil noen ganger bare bli sendt til en utdataenhet når bufferen er full.

På samme måte spør folk, hva gjør system out flush?

PrintWriter spyle ()-metoden i Java med Eksempler By rødming strømmen, betyr det å fjerne strømmen for ethvert element som kan være eller kanskje ikke inne i strømmen. Den godtar verken noen parameter eller returnerer noen verdi. Parametere: Denne metoden gjøre godtar ikke noen parameter.

Man kan også spørre, hva er forskjellen mellom flush og close i Java? spyle () skriver innholdet i bufferen til destinasjonen og gjør bufferen tom for ytterligere data å lagre, men den lukker ikke strømmen permanent. Det betyr at du fortsatt kan skrive litt mer data til strømmen. Men Lukk () lukker strømmen permanent.

Angående dette, hvorfor brukes flush i Java?

Skyller utgangsstrømmen og tvinger alle bufrede utdatabyte til å bli skrevet ut. Den generelle kontrakten til spyle er at å kalle det er en indikasjon på at hvis noen byte som er skrevet tidligere har blitt bufret av implementeringen av utgangsstrømmen, bør slike byte umiddelbart skrives til deres tiltenkte destinasjon.

Hva er bruken av flush-metoden i C#?

Den sletter alle buffere for gjeldende skriver og fører til at alle bufrede data blir skrevet til den underliggende enheten. MERK: Alle avledede klasser bør overstyre Skyll for å sikre at alle bufrede data sendes til strømmen. Skylling strømmen vil ikke spyle dens underliggende koder med mindre du eksplisitt ringer Skyll eller Lukk.

Anbefalt: