Er Time Machine bra med eksterne harddisker?
Er Time Machine bra med eksterne harddisker?

Video: Er Time Machine bra med eksterne harddisker?

Video: Er Time Machine bra med eksterne harddisker?
Video: Электрика в квартире своими руками. Финал. Переделка хрущевки от А до Я. #11 2024, Kan
Anonim

Tidsmaskin lagrer vanligvis sikkerhetskopiene dine på en ekstern harddisk , eller på en annen intern kjøre på en Mac som har mer enn én. Så hvis du har en reserve kjøre (eller a kjøre med nok ledig plass), kan du kanskje bruke den med Tidsmaskin.

Med tanke på dette, krever Time Machine en ekstern harddisk?

For å begynne å sette opp Tidsmaskin , du trenge å ha en sikkerhetskopimål - enheten som filene dine skal sikkerhetskopieres på. Tidsmaskin kan sikkerhetskopiere til mange enheter:An ekstern harddisk eller fast tilstand kjøre koblet til Mac-en over USB, FireWire eller Thunderbolt.

Videre, er Time Machine Any Good? Tidsmaskin er den foretrukne sikkerhetskopieringsløsningen for de fleste Apple-fans, men skyen tilbyr bare for mange fordeler til å anbefale dette ferdigpakkede, maskinvarebaserte programmet. For mange macOS-brukere, Apples opprinnelige sikkerhetskopieringsprogramvare, Tidsmaskin , er den første og siste linjen i forsvar mot harddiskfeil.

På samme måte kan du spørre, hva er det beste formatet for Time Machine-harddisken?

Den vanligste format for en Tidsmaskin backup disken er Mac OS utvidet (journalført) format , men Tidsmaskin støtter også Mac OS Extended (skifte og store bokstaver, Journaled) og Xsan-formater.

Kopierer Time Machine alt?

Tidsmaskin sikkerhetskopierer automatisk hele Mac-en, inkludert systemfiler, applikasjoner, kontoer, preferanser, e-postmeldinger, musikk, bilder, filmer og dokumenter. På den gitte siden er det til og med veiledninger for hvordan du gjenoppretter Mac-en fra en Time Machine kopi . Vær oppmerksom på at disse sikkerhetskopiene ikke kan startes opp.

Anbefalt: