Hva betyr add nofollow?
Hva betyr add nofollow?

Video: Hva betyr add nofollow?

Video: Hva betyr add nofollow?
Video: The Expert (Short Comedy Sketch) 2024, April
Anonim

ingen følgere er en verdi som kan tilordnes til rel attributt for en HTML et element for å instruere noen søkemotorer om at hyperkoblingen ikke skal påvirke rangeringen av lenkens mål i søkemotorens indeks.

Herav, hva er add nofollow?

Noindex-direktivet er en metatag som du legge til til bestemte sider på nettstedet ditt. Denne taggen forteller søkemotorer å ikke legge til en bestemt side til deres indeks. På den andre siden, ingen følgere lenker forteller søkemotorer om ikke å følge en separat lenke. Så hvis du ikke vil ha en side indeksert, a ingen følgere linken vil ikke fungere.

På samme måte, hvordan bruker jeg nofollow-taggen? Klikk her.

  1. Trinn 1: Skriv siden eller innlegget ditt.
  2. Trinn 2: Legg til en lenke til teksten din som du vanligvis ville gjort.
  3. Trinn 3: Bytt til HTML-modus.
  4. Trinn 4: Finn lenken din i HTML-en.
  5. Trinn 5: Legg nå til taggen i taggen slik (med fet skrift her slik at du kan se den):

Også for å vite, når bør du bruke en nofollow-lenke?

Resultatet ble ingen følgere attributt, eller<rel=” ingen følgere >>. Tanken var at du kunne bruk dette attributtet for å signalisere til Google at du ikke ville at de skulle telle dette link da de evaluerte nettstedets inngående lenker . Ingen følgere var opprinnelig ment å brukes for "hvor som helst som brukere kan legge til lenker alene."

Hva er forskjellen mellom nofollow og dofollow-lenker?

Den delen som definerer link som Ingen følgere er Hvis du tar det ut, din link blir Følg . Hvis en blogg eller et nettsted ikke bruker Ingen følgere koden, bekrefter søkemotorene link ; hvis et nettsted bruker Ingen følgere taggen, disse søkemotorene anerkjenner ikke link.

Anbefalt: