Hva gjør Xgb DMatrix?
Hva gjør Xgb DMatrix?

Video: Hva gjør Xgb DMatrix?

Video: Hva gjør Xgb DMatrix?
Video: What Does Heroin Do To Your Body? 2024, September
Anonim

Xgboost er forkortelse for eXtreme Gradient Boosting-pakke. Hensikten med denne vignetten er å vise deg hvordan du bruker Xgboost å bygge en modell og lage spådommer. Det er en effektiv og skalerbar implementering av gradientforsterkende rammeverk av @friedman2000additive og @friedman2001greedy.

Deretter kan man også spørre, hva er en DMatrix?

DMatrix er en intern datastruktur som brukes av XGBoost som er optimalisert for både minneeffektivitet og treningshastighet. Du kan konstruere DMatrix fra numpy.arrays Parametere. data (os.

Deretter er spørsmålet, hvordan fungerer XGBoost internt? Hvordan XGBoost fungerer . XGBoost er en populær og effektiv åpen kildekodeimplementering av algoritmen for gradientforsterkede trær. Gradient boosting er en overvåket læringsalgoritme, som forsøker å forutsi en målvariabel nøyaktig ved å kombinere estimatene for et sett med enklere, svakere modeller.

Spørsmålet er også, hva er bruken av XGBoost?

XGBoost er en skalerbar og nøyaktig implementering av gradientforsterkende maskiner, og den har vist seg å flytte grensene for datakraft for boostede trær-algoritmer slik den ble bygget og utviklet for det eneste formålet med modellytelse og beregningshastighet.

Hvordan spår XGBoost?

XGBoost er en beslutningstrebasert ensemble Machine Learning-algoritme som bruker et gradientforsterkende rammeverk. I prediksjon problemer som involverer ustrukturerte data (bilder, tekst osv.) kunstige nevrale nettverk har en tendens til å utkonkurrere alle andre algoritmer eller rammeverk.

Anbefalt: