Kan vi ha enum inne i enum?
Kan vi ha enum inne i enum?

Video: Kan vi ha enum inne i enum?

Video: Kan vi ha enum inne i enum?
Video: Devathai Ilam Devi HD Video Song HD AUDIO | Karthi | Sulakshana | A S Pragasam | Ilayaraja 2024, April
Anonim

Enum erklæring kan gjøres utenfor en klasse eller innsiden en klasse, men ikke innsiden en metode. // enum erklæring innsiden en klasse. Første linje inni enum bør være en liste over konstanter og deretter andre ting som metoder, variabler og konstruktør.

Derav, kan enum ha instansvariabler?

2.1 Konstruktør, medlem Variabler og metoder Du har ikke lov til å konstruere en ny forekomst av enum bruker ny operatør, fordi enum holder en fast liste over konstanter. enum 's forekomster kunne ha Dens eget instansvariabel (int sekunder) og metode (getSeconds()).

Deretter er spørsmålet, når vil en oppsummering eller oppregning bli brukt? Oppregning (eller enum ) er en brukerdefinert datatype i C. Det er hovedsakelig brukt for å tildele navn til integrerte konstanter, gjør navnene et program lett å lese og vedlikeholde. enum Status {Fungerer = 1, Mislyktes = 0}; Nøkkelordet ' enum ' er brukt å erklære ny oppregning typer i C og C++.

I denne forbindelse, hva er enum med eksempel?

An enum type er en spesiell datatype som gjør det mulig for en variabel å være et sett med forhåndsdefinerte konstanter. Variabelen må være lik en av verdiene som er forhåndsdefinert for den. Felles eksempler inkludere kompassretninger (verdier for NORD, SØR, ØST og VEST) og ukedagene.

Er enum en datastruktur?

I dataprogrammering, en opplistet type (også kalt oppregning, enum , eller faktor i programmeringsspråket R, og en kategorisk variabel i statistikk) er en data type som består av et sett med navngitte verdier kalt elementer, medlemmer, enumeral eller tellere av typen.

Anbefalt: