Hva er forskjellen mellom Huawei Pro og Lite?
Hva er forskjellen mellom Huawei Pro og Lite?

Video: Hva er forskjellen mellom Huawei Pro og Lite?

Video: Hva er forskjellen mellom Huawei Pro og Lite?
Video: Huawei P30 vs P30 Pro vs P30 Lite 2024, Kan
Anonim

Både Huawei P20 og P20 Lite sportanample 5,8-tommers skjerm og et LCD-panel, mens P20 Pro er litt større på 6,1 tommer, og har en OLED-skjerm. Du merker kanskje litt forskjell i bildefarge mellom telefonene, siden OLED og LCD ikke gir samme varme i bildet.

I forhold til dette, hva er forskjellen mellom Huawei p30 Pro og Lite?

De Huawei P30 og P30 Pro har samme Kirin 980-prosessor, men Pro modellen tilbyr mer RAM, på 8 GB sammenlignet med 6 GB og en større batterikapasitet. De P30 har et 3650mAh batteri, mens P30 Pro har et 4200mAh-batteri. Begge støtter Huawei sin Nano minnekort til lagringsutvidelse opp til 256 GB.

I tillegg, hva er spesielt med Huawei p20 Lite? Det bakre kameraoppsettet har fasedeteksjonsautofokus. Det har et 24-megapikselkamera foran for selfies. Huawei P20 Lite kjører EMUI 8.0 basert på Android 8.0 og pakker med 64 GB innebygd lagring. De Huawei P20 Lite er adual-SIM (GSM og GSM) smarttelefon som godtar Nano-SIM og Nano-SIM-kort.

Vet også, hva er Huawei Lite?

Huawei P30 Lite – Kamera. Den Huawei P30 Lite har tre bakkameraer. Det er den mest iøynefallende delen av telefonen, bortsett fra den skinnende baksiden. Det har til og med et hovedkamera med ultrahøy oppløsning, akkurat som de dyrere varene. De Huawei P30 Lite har en 48 megapiksel hovedsensor som tar 12 megapikslers bilder som standard.

Er Huawei p20 Lite en god telefon?

Til tross for sin lille størrelse Huawei P20Lite klarer å stappe inn en 5,84-tommers skjerm, takket være hele kant-til-kant-tilnærmingen. Likevel er selve skjermen kapabel og attraktiv. Det er en LTPS TFT, noe som betyr at den er skarp og nøyaktig selv om den mangler kontrasten og kraften til AMOLED.

Anbefalt: