Hvordan kobler du en serieplugg?
Hvordan kobler du en serieplugg?

Video: Hvordan kobler du en serieplugg?

Video: Hvordan kobler du en serieplugg?
Video: Canal Digital viser deg hvordan du kobler en harddisk til den lille hvite dekoderen 2024, Kan
Anonim

Skille de tre ledninger og fjern ½ tomme med isolasjon fra hver enkelt. Koble til enden av den varme (svarte) metalltråd til messingterminalen. Skru enden av nøytralen metalltråd til sølvterminalen. Skru til slutt bakken eller grønn metalltråd til metallskruen i boksen.

Også å vite er, hvordan kobler du en parallell plugg?

Strip Romex i esken, stripp den enkelte varm og nøytral ledninger , koble den hvite til den øvre sølvskruen og den svarte til den øvre messingskruen. Pigtail bakken metalltråd fra Romex med en bakkelengde metalltråd koblet til den grønne skruen. Med det siste uttaket er kretsen koblet inn parallell.

Vet også, hva skjer hvis du kobler en stikkontakt bakover? Dette skjer når det varme og nøytrale ledninger bli snudd rundt på en uttak , eller oppstrøms fra en uttak . Omvendt polaritet skaper en potensiell støtfare, men det er vanligvis en enkel reparasjon. Den andre metalltråd blir ikke koblet til jorden, og det kalles den ujordede lederen, eller varm metalltråd.

Vet også, bør stikkontakter kobles i serie eller parallell?

Det er vanlig å beskrive husholdningsveggbeholdere som er kablet sammen ved hjelp av enhetsterminalene som kablet i serie . Men faktisk er alle husholdningsbeholdere alltid det kablet i parallell , og aldri inn serie . I en serie krets, må strøm passere gjennom en belastning ved hver enhet.

Kan 2 GFCI-uttak kobles i serie?

Du trenger bare 1 GFCI uttak per krets (forutsatt at det er i begynnelsen av linjen og resten av utsalgssteder er laster). De er riktige kablet parallelt - hvis de var med serie , vil du ikke få riktig spenning på den andre utsalgssteder når det er noen type last tilstede. Det er mulig.

Anbefalt: