Hvorfor er DevOps viktig?
Hvorfor er DevOps viktig?

Video: Hvorfor er DevOps viktig?

Video: Hvorfor er DevOps viktig?
Video: Hvorfor er lykken så lunefuld // Steffen Bruun (Live at DR Koncerthuset) 2024, Kan
Anonim

DevOps beskriver en kultur og et sett med prosesser som bringer utviklings- og driftsteam sammen for å fullføre programvareutvikling. Det lar organisasjoner lage og forbedre produkter i et raskere tempo enn de kan med tradisjonelle programvareutviklingsmetoder. Og det blir stadig mer populært.

I denne forbindelse, hvorfor er DevOps nødvendig?

DevOps er ikke mer enn et sett med prosesser som koordinerer for å forene utviklingsteam og prosesser for å komplementere programvareutvikling. Hovedårsaken bak DevOps ' Populariteten er at den lar bedrifter lage og forbedre produkter i et raskere tempo enn tradisjonelle programvareutviklingsmetoder.

Foruten ovenfor, hva er fordelene med DevOps? De fordel med DevOps Øk produktiviteten til forretnings- og IT-team. Spar kostnader på vedlikehold og oppgraderinger, og eliminer unødvendige kapitalutgifter. Standardiser prosesser for enkel replikering og raskere levering. Forbedre kvalitet, pålitelighet og gjenbrukbarhet for alle systemkomponenter.

I denne forbindelse, hva er DevOps og hvorfor det brukes?

DevOps (utvikling og drift) er en utviklingsfrase for bedriftsprogramvare brukt å bety en type smidig relasjon mellom utvikling og IT-drift. Målet med DevOps er å endre og forbedre forholdet ved å gå inn for bedre kommunikasjon og samarbeid mellom disse to forretningsenhetene.

Hvorfor er DevOps dårlig?

De dårlig . DevOps suksess kan ha en negativ bakside: Raske distribusjoner setter en standard. "Det er en forventning fra virksomheten om at vi kan gjøre alt superraskt og få det gjort, noe som er en utfordring," sa Stuart. Og distribusjon er enklere for noen grupper enn andre.

Anbefalt: