Hva er denormalisering i database med eksempel?
Hva er denormalisering i database med eksempel?

Video: Hva er denormalisering i database med eksempel?

Video: Hva er denormalisering i database med eksempel?
Video: Entity Relationship Diagram (ERD) Tutorial - Part 1 2024, April
Anonim

Denormalisering i databaser . Denormalisering er en database optimaliseringsteknikk som vi legger til overflødige data til en eller flere tabeller . Til for eksempel i en normalisert database , vi har kanskje et kurs bord og en lærere bord . Hver oppføring i Courses vil lagre lærer-IDen for et kurs, men ikke lærernavnet.

Dessuten, hva er denormalisering i en database?

Denormalisering er en strategi som database ledere bruker for å øke ytelsen til en database infrastruktur. Det innebærer å legge til overflødige data til en normalisert database å redusere visse typer problemer med database spørringer som kombinerer data fra forskjellige tabeller til én enkelt tabell.

Videre, hvorfor trenger vi denormalisering i databasen? Denormalisering er en strategi brukt på en tidligere normalisert database å øke ytelsen. Tanken bak er å legge til overflødige data hvor vi tror det vil hjelpe oss mest. Vi kan bruke ekstra attributter i en eksisterende tabell, legge til nye tabeller eller til og med opprette forekomster av eksisterende tabeller.

På samme måte spør folk, hva er et eksempel på en database?

Et Microsoft Excel-regneark eller Microsoft Access er bra eksempler av skrivebordet database programmer. Disse programmene lar brukere legge inn data, lagre dem, beskytte dem og hente dem når det er nødvendig. De inkluderer databaser som SQL Server, Oracle Database , Sybase, Informix og MySQL.

Hva er fordelen med denormalisering?

Denormalisering kan forbedre ytelsen ved å: Minimere behovet for sammenføyninger. Forhåndsberegning av aggregerte verdier, det vil si å beregne dem på tidspunktet for dataendring, i stedet for på et utvalgt tidspunkt. Redusere antall tabeller, i noen tilfeller.

Anbefalt: