Hva er indre sammenføyning med eksempel?
Hva er indre sammenføyning med eksempel?

Video: Hva er indre sammenføyning med eksempel?

Video: Hva er indre sammenføyning med eksempel?
Video: Hva er traumer og traumebehandling? 2024, Mars
Anonim

De INDRE BLI MED velger alle rader fra begge deltakende tabeller så lenge det er samsvar mellom kolonnene. En SQL INDRE BLI MED er det samme som BLI MED klausul, kombinere rader fra to eller flere tabeller. Til eksempel , henter alle rader der studentidentifikasjonsnummeret er det samme for både studentene og emnetabellene.

Med tanke på dette, hva gjør indre sammenføyning?

An indre sammenføyning brukes til å returnere resultater ved å kombinere rader fra to eller flere tabeller. I sitt enkleste tilfelle, hvor det ikke er noe bli med tilstand, en indre sammenføyning ville kombinere alle rader fra en tabell med de fra en annen.

På samme måte, hva er sammenføyning og typer sammenføyning med eksempel? Annerledes Typer av SQL BLITER MED (INDRE) BLI MED : Returnerer poster som har samsvarende verdier i begge tabellene. VENSTRE (YTRE) BLI MED : Returnerer alle postene fra den venstre tabellen, og de samsvarende postene fra den høyre tabellen. HØYRE (YTRE) BLI MED : Returnerer alle poster fra den høyre tabellen, og de samsvarende postene fra den venstre tabellen.

Følgelig, hva er indre skjøt og ytre skjøt?

I SQL, en bli med brukes til å sammenligne og kombinere – bokstavelig talt bli med - og returnere spesifikke rader med data fra to eller flere tabeller i en database. An indre sammenføyning finner og returnerer samsvarende data fra tabeller, mens en ytre skjøt finner og returnerer samsvarende data og noen forskjellige data fra tabeller.

Hva er forskjellen mellom indre sammenføyning og sammenføyning?

1 svar. BLI MED og INDRE BLI MED er de samme, de indre nøkkelord er valgfritt som alle blir med anses å være indre sammenføyninger med mindre annet er spesifisert. EN HELT YTRE BLI MED vil returnere alt en indre sammenføyning gjør og returnerer alle umatchede rader fra hver tabell.

Anbefalt: