Kansellerer støy fra menneskelige hodetelefoner?
Kansellerer støy fra menneskelige hodetelefoner?

Video: Kansellerer støy fra menneskelige hodetelefoner?

Video: Kansellerer støy fra menneskelige hodetelefoner?
Video: How Noise-Canceling Headphones Create Silence in Microseconds | WSJ Tech Behind 2024, Kan
Anonim

Mens de ikke idrettsaktive bråk kansellering, Menneskelige hodetelefoner har en "Blend Mode" som lar brukere tilpasse mengden av omgivelsene bråk hørt. Kanskje en av de mest interessante egenskapene til Menneskelige hodetelefoner er muligheten til å 'oversette opptil 11 forskjellige språk'.

Så, er støyreduserende hodetelefoner verdt?

Så for å svare på spørsmålet ditt, ja de er det verdt det hvis du trenger dem for å redusere bakgrunnen bråk og lar deg høre lydene du vil høre, men ikke forvent høy lydkvalitet fra noen av dem, selv om de kan koste det samme som high end hodetelefoner.

I tillegg, finnes det hodetelefoner som blokkerer all lyd? Bose Bråk Avbryter Hodetelefoner 700 Tradisjonelt, bråk -avbryter hodetelefoner har blitt designet til blokkere ut miljøet lyder rundt deg, slik at du kan høre musikken din tydeligere (eller fange et lite blikk på en støyende flytur). Dette kan være veldig effektivt hvis du hører på musikk.

Er det derfor en støyreduserende hodetelefon som kan kansellere menneskelig stemme?

Opp til dette punktet der er ikke støyreduserende hodetelefoner som kan kansellere menneskestemmer . Aktiv støydempende fungerer foreløpig bare bra for frekvenser opp til 500 Hz, og noe opp til 1000 Hz.

Hva gjør støyreduserende hodetelefoner?

Bråk - kansellering av hodetelefoner , eller bråk - kansellering av hodetelefoner , er hodetelefoner som reduserer uønskede omgivelseslyder ved å bruke aktiv bråk kontroll. Støydemping gjør det mulig å lytte til lydinnhold uten å øke volumet for mye. Det kan også hjelpe en passasjer med å sove i en støyende kjøretøy som et fly.

Anbefalt: