Hva er forskjellen mellom IDE og editor?
Hva er forskjellen mellom IDE og editor?

Video: Hva er forskjellen mellom IDE og editor?

Video: Hva er forskjellen mellom IDE og editor?
Video: Hva er forskjellen mellom enig med, enig i og enig om? Svaret er her! 2024, Kan
Anonim

Hva er forskjell mellom an IDE og en redaktør ? Begrepet IDE ” kommer fra Integrated Development Environment. Den er ment som et sett med verktøy som alle fungerer sammen: tekst redaktør , kompilator, buildor make-integrasjon, feilsøking osv. En redaktør er ganske enkelt det, et verktøy som er laget for å redigere tekst.

Deretter kan man også spørre seg, hva er en IDE-editor?

An integrert utviklingsmiljø ( IDE ) er en programvareapplikasjon som gir omfattende fasiliteter til dataprogrammerere for programvareutvikling. An IDE består normalt av minst en kildekode redaktør , bygg automatiseringsverktøy og en debugger.

Man kan også spørre, er atom en IDE- eller tekstredigerer? Atom ( tekstredigerer ) Atom er en gratis og åpen kildekode tekst og kildekode redaktør formacOS, Linux og Microsoft Windows med støtte for plugg-innskrevet i Node.js, og innebygd Git Control, utviklet av GitHub. Atom er en skrivebordsapplikasjon bygget ved hjelp av webteknologier.

Dessuten, hva er forskjellen mellom IDE?

IDE : IDE står til "Integrert utviklingsmiljø" er ikke bare et verktøy der du skriver koden, men du kan også kompilere den og feilsøke den. IDE-er kombinerer vanligvis koderedigerere, debuggere og innebygde verktøy til kompilere og kjøre applikasjoner. An IDE er generelt utviklet til et spesifikt språk.

Hvorfor bruker vi IDE?

Å ha en IDE har følgende fordeler:Kompilering er vanligvis "on the fly" som betyr at du ikke lenger bytter til kommandolinjen for å kompilere. Debugging er integrert, og har det i en IDE betyr at trinnfeilsøkeren faktisk bruker redigeringsprogrammet på stedet for å visuelt vise deg hvilken kode som kjøres.

Anbefalt: