Vil business intelligence erstatte forretningsanalytiker?
Vil business intelligence erstatte forretningsanalytiker?

Video: Vil business intelligence erstatte forretningsanalytiker?

Video: Vil business intelligence erstatte forretningsanalytiker?
Video: Филип Эванс: Как данные изменят бизнес 2024, Kan
Anonim

De er epler og appelsiner. BI verktøy brukes til å hjelpe forretningsanalyse , så det er ingen måte BI kunne erstatte den. ML/AI kan , i noen tilfeller, gjør det analyse for deg og anbefaler en tilnærming men BI verktøy vil ikke fjerne behovet for å faktisk se på resultatet og analysere resultatene.

På samme måte, hva er forskjellen mellom forretningsanalytiker og business intelligence?

Business Intelligence bruker statistikk analyse , prediktiv analyse , og prediktiv modellering for å sette gjeldende trender og finne ut årsakene til nåværende utfall eller hendelser mens Business Analytics har ingen kontroll over enorme mengder data for å hente, analysere, rapportere og publisere dataene.

På samme måte, hva gjør Business Intelligence Analyst? Business intelligence analytikere samler disse dataene på en rekke måter, fra gruvedrift selskapets datadata gjennom programvare, se på konkurrentdata og bransjetrender for å bidra til å utvikle et bilde av hvor selskap står i bransjen, hvor de kan forbedre seg og hvor de kan redusere kostnadene.

På samme måte spør folk, hva er løsninger for forretningsanalyse og forretningsintelligens?

Business intelligence og analyser er databehandling løsninger implementert i selskaper og foretak for å samle inn historiske og nåværende data, mens de bruker statistikk og programvare å analysere rå informasjon, og levere innsikt for å ta bedre fremtidige beslutninger.

Trenger Business Intelligence koding?

Imidlertid dataarkitekter, dataanalytikere og business intelligence analysere alle trenge sterke BI-kunnskaper også. Business intelligence er en teknologidrevet prosess, slik at folk som jobber i behov for business intelligence en rekke harde ferdigheter, for eksempel datamaskin programmering og kjennskap til databaser.

Anbefalt: