Innholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer Scipy-integrert quad?
Hvordan fungerer Scipy-integrert quad?

Video: Hvordan fungerer Scipy-integrert quad?

Video: Hvordan fungerer Scipy-integrert quad?
Video: How To Install Python Libraries In PyCharm 2024, Kan
Anonim

Funksjonen quad er gitt til integrere en funksjon av én variabel mellom to punkter. Punktene kan være (inf) for å indikere uendelige grenser. Anta for eksempel at du ønsker det integrere en besselfunksjon jv(2.5, x) langs intervallet.

Med tanke på dette, hvordan fungerer Scipy quad?

scipy. integrere. quad

  • En Python-funksjon eller -metode for å integrere. Hvis func tar mange argumenter, integreres den langs aksen som tilsvarer det første argumentet.
  • Nedre grense for integrering (bruk -numpy.
  • Øvre grense for integrering (bruk numpy.
  • Ekstra argumenter for å overføre til func.
  • Ikke-null for å returnere en ordbok med integrasjonsinformasjon.

For det andre, som importerer Odeint-funksjonen? Python-koden først import de nødvendige Numpy-, Scipy- og Matplotlib-pakkene. Modellen, startbetingelsene og tidspunktene er definert som innganger til ODEINT å numerisk beregne y(t). En valgfri fjerde inngang er args som lar tilleggsinformasjon sendes inn i modellen funksjon.

Kan Python integreres med tanke på dette?

Integrering fungerer i python . Finn integrert av en funksjon f(x) fra a til b, dvs. In python vi bruker numerisk kvadratur for å oppnå dette med scipy . integrere.

Hvordan integrerer du matematikk?

Et "S"-formet symbol brukes til å bety integrert av, og dx er skrevet på slutten av begrepene som skal integreres, som betyr "med hensyn til x". Dette er den samme "dx" som vises i dy/dx. Til integrere et ledd, øk kraften med 1 og del på denne figuren.

Anbefalt: