Er CyberGhost VPN noe bra?
Er CyberGhost VPN noe bra?

Video: Er CyberGhost VPN noe bra?

Video: Er CyberGhost VPN noe bra?
Video: How to setup CyberGhost VPN for your LG Smart TV 2024, Kan
Anonim

EN VPN er et enormt kraftig verktøy for å sikre ditt nettliv, og CyberGhost er en av de beste VPN-er på markedet. Den legger en smart vekt på videostreaming, men støtter det med en enkel app og et sterkt funksjonssett. Det koster mer enn andre gode VPN-er skjønt, og dens design er ikke den mest intuitive.

Følgelig, er CyberGhost en god VPN?

CyberGhost var alltid solid VPN valg. Det er strenge retningslinjer for ingen logging og rumensk jurisdiksjon holder informasjonen din trygg og sikker. If gir alle de essensielle funksjonene til en VPN med en flott brukeropplevelse. I tillegg er det et lekkasjefritt system som fungerer med Netflix, TOR og torrenttjenester.

Videre, er CyberGhost bra for Netflix? Derimot, Netflix er svært effektiv inVPNdeteksjon og blokkering, og det er derfor vi hele tiden utfører tester for å avgjøre om populære VPN-tjenester som f.eks. CyberGhost klarer fortsatt å fjerne blokkeringen Netflix som lovet. Her er de siste resultatene fra vår Netflix streaming tester utført på CyberGhost.

Dessuten, hva er bruken av CyberGhost VPN?

Windows: CyberGhost VPN er et gratis verktøy som krypterer, anonymiserer og offshore internett ditt bruk når du bruker offentlig Wi-Fi på en flyplass eller kaffebar, eller du er bekymret for at noen på nettverket ditt kjører et verktøy som Firesheep og samler legitimasjon.

Er CyberGhost ikke lenger gratis?

Fra desember 2017 gratis CyberGhost VPN-tjeneste for Windows-klienter avbryter driften på grunn av generelle serviceforbedringer. Eksisterende gratis brukere kan fortsette å bruke tjenesten vår som før for noen få mer måneder, vil nye brukere være begrenset til en prøveversjon av CyberGhost.

Anbefalt: