Hva er QR-kodemarkedsføring?
Hva er QR-kodemarkedsføring?

Video: Hva er QR-kodemarkedsføring?

Video: Hva er QR-kodemarkedsføring?
Video: QR Code Marketing Strategy (The Ultimate Guide) 2024, Kan
Anonim

Disse 2D-matrisestrekkodene kalles QR Koder, eller Hurtigresponskoder. Til markedsførere , QR koder tillater annonser, brosjyrer, plakater – til og med klær eller reklametavler – for å lede brukere til mobile landingssider som inneholder mye mer informasjon og interaktivitet enn det som er mulig på den trykte siden.

I forhold til dette, hvordan brukes QR-koder i markedsføring?

Å lede kunder til en destinasjonsside eller et nettsted Det desidert vanligste bruk til QR-koder er å lede potensielle kunder til en bestemt landingsside eller nettside. En interessert person skanner ganske enkelt inn det aktuelle QR kode på telefonen eller en annen enhet, og den fører dem til en nettside du ønsker.

Videre, er QR-koder døde 2019? Det blir sagt det 2019 kan være året for QR-koder , selv om de ble erklært død ” For 5-6 år siden.

Deretter kan man også spørre seg, hva står QR-koden for?

QR kode (forkortet fra Quick Response kode ) er den varemerke for en type matrisestrekkode (eller todimensjonal strekkode) først designet i 1994 for bilindustrien i Japan. En strekkode er en maskinlesbar optisk etikett som inneholder informasjon om varen den er festet til.

Er QR-koder foreldet?

[Oppdatert] Hvorfor 2019 er året for QR-koder Til tross for å ha eksistert i flere tiår, QR-koder ble aldri den revolusjonerende markedsføringsstrategien som bedrifter og markedsførere hadde håpet på. Apples stealth-oppdatering som tillater QR-koder som skal skannes direkte gjennom kameraappen, endrer spillet.

Anbefalt: