Hvor god er WebStorm?
Hvor god er WebStorm?

Video: Hvor god er WebStorm?

Video: Hvor god er WebStorm?
Video: Lana Del Rey - Summertime Sadness (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

WebStorm gir en god Angular CLI-integrasjon ved den såkalte Angular Schematics: Totalt, WebStorm har flott Vinkelstøtte som hjelper til med å redigere vinkelmaler, gir kodefullføring for variabler, rør og malreferansevariabler.

På samme måte kan man spørre seg, er JetBrains WebStorm gratis?

WebStorm inkluderer en evalueringslisensnøkkel for en gratis 30 dagers prøveperiode.

Inkluderer IntelliJ også WebStorm? Ja, IntelliJ Ultimat inkluderer alle WebStorm funksjoner. De fleste av dem kommer som medfølgende plugins, men noen funksjoner, f.eks. Node. js-støtte, er tilgjengelig som gratis plugins. IJ IDEA Ultimate & WebStorm er to forskjellige produkter, det er derfor de begge er inkludert i All Products Pack.

Videre, hva brukes WebStorm til?

WebStorm er en kraftig IDE for moderne JavaScript-utvikling. WebStorm gir full støtte for JavaScript, TypeScript, HTML, CSS samt for rammeverk som React, Angular og Vue. js rett ut av esken, ingen ekstra plugins kreves.

Er JetBrains verdt?

jeg har brukt JetBrains IDE-er for Android utvikling ( Android Studio/IntelliJ) og iOS-utvikling (App Code). Siden Android Studio er gratis (Google har lisensiert IntelliJ og lagt til ekstra Android spesifikk funksjonalitet), er det enkelt. Selv om App Code har noen begrensninger, føler jeg fortsatt at det er det verdi prisen.

Anbefalt: