Hva er bedre Arduino Uno eller Mega?
Hva er bedre Arduino Uno eller Mega?

Video: Hva er bedre Arduino Uno eller Mega?

Video: Hva er bedre Arduino Uno eller Mega?
Video: How to use Prototyping Shield with breadboard for Arduino 2024, Kan
Anonim

Arduino kort bruker SRAM (Static Random-Access Memory). De Mega 2560 har mest SRAM-plass med 8 kB, som er 4 ganger mer enn Uno , og 3,2 ganger mer enn Micro. Med mer SRAM-plass er Arduino har mer plass til å lage og manipulere variabler når den kjører.

På samme måte, kan vi bruke Arduino Uno i stedet for Arduino Mega?

De Uno skiller seg fra alle foregående tavler ved at den ikke gjør det bruk FTDI USB-til-seriell driverbrikke. I stedet , den har Atmega16U2 (Atmega8U2 opp til versjon R2) programmert som en USB-til-seriell-omformer. De Arduino Mega 2560 er et mikrokontrollerkort basert på ATmega2560 (datablad).

Videre, hvorfor er Arduino Uno bedre? Noe av det bedre funksjonene er: Dens største fordel er at vi kobler kortet til datamaskinen via en USB-kabel som har en dobbel hensikt å levere strøm og fungere som en seriell port for grensesnitt Arduino og datamaskinen. Den kan også drives av en 9V-12V AC til DC-adapter.

Ganske enkelt, hva er den kraftigste Arduinoen?

Arduino UNO UNO er uten tvil den mest populære Arduino. Den drives av en Atmega328 prosessor opererer ved 16MHz, inkluderer 32KB programminne, 1KB EEPROM, 2KB RAM, har 14 digitale I/O, 6 analoge innganger og både 5V og 3,3V strømskinner.

Hva er best Arduino Nano eller Uno?

Hovedforskjellen mellom disse to er størrelsen. Fordi Arduino Uno størrelsen er dobbel til nano borde. Så Uno tavler bruker mer plass på systemet. Programmeringen av UNO kan gjøres med en USB-kabel mens Nano bruker mini USB-kabelen.

Anbefalt: