Hvordan lager jeg en global midlertidig tabell i SQL?
Hvordan lager jeg en global midlertidig tabell i SQL?

Video: Hvordan lager jeg en global midlertidig tabell i SQL?

Video: Hvordan lager jeg en global midlertidig tabell i SQL?
Video: 8 инструментов в Excel, которыми каждый должен уметь пользоваться 2024, April
Anonim

EN global midlertidig tabell er opprettet ved hjelp av LAG BORD uttalelse med bord navn foran med et dobbelt talltegn (##tabellnavn). I SQL Server, globale midlertidige tabeller er synlige for alle økter (tilkoblinger). Så hvis du opprette en global midlertidig tabell i én økt kan du begynne å bruke den i andre økter.

Angående dette, hva er en global midlertidig tabell i SQL?

I motsetning til midlertidige bord fra andre databaseprodukter som MySQL og SQL Server, globale midlertidige tabeller i Oracle er permanente databaseobjekter som lagrer data på disk og er synlige for alle økter. Imidlertid er dataene som er lagret i global midlertidig tabell er privat for økten.

I tillegg, hva er forskjellen mellom lokal og global midlertidig tabell i SQL Server? Lokale vikartabeller er kun tilgjengelig for SQL Server økt eller tilkobling (betyr én bruker) som opprettet tabeller . EN global midlertidig tabell rester i database permanent, men radene eksisterer bare innenfor en gitt tilkobling. Når tilkoblingen er lukket, vil dataene i den globale midlertidige tabellen forsvinner.

Også, hvordan lager jeg en global midlertidig tabell?

Oppretter en Midlertidig tabell . Uttalelsen til skape en global midlertidig tabell (GTT) ligner på definisjonen av en vanlig bord med tillegg av nøkkelord GLOBAL MIDLERTIDIG . I klausulen ON COMMIT spesifiserer du om en bord er bundet til en transaksjon (SLETT RADER) eller til en økt (BEHOLD RADER).

Hva er bruken av midlertidig tabell i SQL?

Midlertidige tabeller er en flott funksjon som lar deg lagre og behandle mellomresultater ved å bruke de samme valg-, oppdaterings- og sammenføyningsmulighetene som du kan bruk med typiske SQL Server tabeller . De midlertidige bord kan være svært nyttig i noen tilfeller å beholde midlertidig data.

Anbefalt: